amalina's & LaBu SaYOnG CrAft FotoPages
LaBu SaYOng CrAFt
By: amalina sufiez

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 21-Oct-2009 09:16 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 sepetang bersama A&A

 
 
 
View all 6 photos...
Jom layan gambar hero2 nie di taman tema kanank2 di jusco perai..

Alif jerit coz Anas himpit dia..anas buat muka baik jer..alif muka buas..


Nie gambar kami bertiga jer..alif tgh buas main kat mana ntah..




Tuesday, 1-Sep-2009 04:52 Email | Share | | Bookmark
Jom layan gambar hero2 saya

Anas
Alif makan MC Donald
Anak manja babah
View all 5 photos...
Ni la gambar hero2 saya yg disayangi, dikasihi & dicintai dunia akhirat
Love all of you..muahh22

Adik Anas


Abg uman




Saturday, 29-Aug-2009 07:55 Email | Share | | Bookmark
Lamaya tak update

Kami berdua atas chair lift
Atas chair lift gak
 
View all 6 photos...
lama betul la lina tak update
Busy sesungguh2 ..tak tau nak citer aper..
tak per la..layan dulu pic yg saya pi jenjalan ngan husband..kami pi bukit merah lake town resort
Mula2 tu tak plan pun nak gi..then ader kesempatan, so kami pi redah jer..



Saturday, 14-Feb-2009 06:15 Email | Share | | Bookmark
Weekend in luzern Switzerland



Sekarang nie winter..so tak leh jalan2 jauh sgt..sejuk ooo ..tak tahan sejuk la..
baru jer balik dari shopping+jalan2 kat Luzern..nice place..
Snap a few pic jer..coz snow bnyk..

disekitar Luzern





PI shopping beli t-shirt untuk mak+family and beli jam swiss made utk husband
untuk anak2 + baby sitter beli baju gak..quite expensive gak baju2 diorg nie..T-shirt 16.8Sf X 3 =..
pergh.. ..Nasib la dapat elaun dari company 65sfr/ day ..boleh la simpan beli gift utk family..

Untuk diri sendiri beli T-shirt gak..mula2 nak beli perfume ..Tapi disebabkan tak sure ada alcohol ker tak..so tak jadi beli..

Beli coklat utk family.. Brand Lindt ..mula2 was2 gak coz kita tak sure ingrediant dlm coklat tue.. ..tapi lepas surf & check, Brand Lindt halal..have certificate halal..so beli brand tue jer la..

Esok nak pi jalan2 lagii.. so esok sambung update lagi..


Thursday, 12-Feb-2009 04:46 Email | Share | | Bookmark
Lama tak upate..Penyakit M menyerang...hehehe

Hi Semua..
Lama sungguh tak update..last update pun last november..dekat 4 bulan tak update..bukannyer aper..tak berkesempatan..kerja..hmmm + takde mood + penyakit M

So kali nie berkesempatan mengupdate setelah lama menghilangkan diri..

Kali nie nak update yg lina dah dapat kerja baru..alhamdullilah..semua rezeki anak2..Skrg kerja ngan KOMAX System..kena drive every day ke island..company nie kat Bayan Lepas..company dulu kat Bukit Minyak..Because economy down previous company effect teruk..asyik shutdown jer..lagipun dah tak Challenges dah kerja lama. Zaman Challenges dah habis coz system dah stabil..user pun dah familiar ngan system..so tak banyak sgt kerja kat opis..Boring memanjang..So cari la kerja lain..selalu apply dlm jobstreet ..start cari kerja baru last november.Byk apply tapi coz economy down, mostly company tak ambil new staff.

tak silap lina before CNY, lina dpt call suruh dtg interview utk position MIS Exec. HR tu bagitau yg dia tak advertise position tu dlm jobstreet..cuma dia search resume lina dlm jobstreet and terus panggil interview. So pi la interview Friday morning around 9am..Interv ngan Mr Gerard(GM) & Catherine(FIN mgr).. Ptg pkl 2 hari yg sama gak dpy call yg diorg offer lina kerja..alhamdullilah..gaji+benefit is really good compared ngan company lama..Then pkl 5ptg call bagitau lina kena training kat swistzerland for 2weeks..Tak sangka betui..mcm mimpi lak coz semua jadi dlm masa yg singkat..mula2 risau gak coz skrg kan pasal seludup dadah guna pekerja yg pi oversea ..tapi sebenarnya OK company nie really OK



Nie scenery dari bilik hotel

Skrg nie lina kat Swistzerland nie..arrive 9/2 hari isnin hari tue..ala..skrg dah pkl 6.10pg la..nak kena siap2 pi opis..nanti sambung balik..tak bnyk pic yg snap..this weekend baru nak pi jalan2..

nanti sambung lagi..


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net